onsdag 9 juli 2008

Fallskärm skyddar


Flög från Los Angeles till Stockholm igår, satt då och tänkte på risken att störta med flygplanet. Brukar sällan göra sådana riskanalyser annars, och anledningen till detta var att jag för fyra dagar sedan träffade en tjej som nyligen flugit från Stockholm till San Diego. Denna tjej hade flugit sträckan bland annat för att hoppa fallskärm i San Diego. Hon var en så kallad extremsportare, och höll på med många farliga ting. När hon var ute på dessa äventyr, hade hon alltid sin egen fallskärm med sig i handbagaget när hon flög. Hon menade att det skulle kännas ganska snopet om hon störtade och hon visste att skyddet från att ond och bråd död bara låg en meter under henne i lastutrymmet. Jag drog genast paralleller till kondomanvändande. /Johan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vore grymt med sex under ett fallskärmshopp. Antingen på egen hand eller i ett sånt där tandemhopp. Nåt för en ny kampanj?

/G

Anonym sa...

Haha, sex under ett fallskärmshopp. Inte ens det skulle få mig att hoppa fallskärm, eller jag skulle väl i och för sig överväga det hela om förslaget kom upp... :-)