lördag 14 juni 2008

Normen och oralsex

Norge presenterade i april fyra olika frimärken på det kvinnliga könet, alla dessa har nu dragits tillbaka då människorna i landet inte visste vilken sida som dom skulle slicka på.

Detta leder oss såklart rakt till slicklappen. Denna lilla tunna duk, ofta gjord i latex eller plast, som det tyvärr inte pratas så mycket om. En slicklapp ska placeras över/på vagina eller som en duk över anus vid rimming. Slicklappen finns att köpa i välsorterade affärer och på nätet, men den kan även tillverkas av en kondom. Använd en sax och klipp två gånger. För mer detaljerad info om hur du pysslar till en egen slicklapp se http://www.rfsu.se/gor_din_egen_slicklapp.asp

Någon kanske frågar sig varför man ska försvåra den här typen av sex, som redan kan vara nog så komplicerad? Anledningen är STI (sexually transmitted infections). Ni som testat slicklapp, berätta gärna i en kommentar. Du kan vara anonym.

/Johan

PS. Ta med saxen i fickan på Lena Endre-klänningen D.S

2 kommentarer:

Anonym sa...

I många länder, t.ex. Skottland, delas slicklappar (med smak) ut tillsammans med (kill&tjej)kondomer på ungdomsgårdar och liknande. Det vore nåt.

Anonym sa...

Dom säljs alltså inte på apotek? Nån som vet?